عملیات عمرانی پروژه کمربندی غربی اشهر الوند مطابق با برنامهریزیهای انجامشده در حال میباشد و بخش نخست این پروژه وارد مرحله جدیدی از توسعه عمرانی شده است.
بنابر اعلام مهندس دارابی مسئول واحد عمران شهرداری، پس از اجرای لایه نهایی زیرسازی (سابگرید) در ۴۰۰ متر ابتدایی مسیر کمربندی غربی، مقدمات آغاز عملیات جدولگذاری فراهم شده و این بخش از پروژه وارد فاز اجرایی جدید خود شده است.
در این پروژه، اجرای سابگرید با دقت و نظارت مستمر تیمهای فنی شهرداری و بر اساس مشخصات فنی مصوب انجام شده تا بستر مناسب برای ادامه عملیات عمرانی از جمله جدولگذاری و روسازی اصلی فراهم شود.
گفتنی است عملیات جدولگذاری در بخشهای آمادهشده از مسیر، همزمان با ادامه عملیات عمرانی در سایر مقاطع پروژه اجرا خواهد شد تا تکمیل نهایی آن در کوتاهترین زمان ممکن محقق گردد.