شهردار الوند: در صورت هدایت مناسب، فعالان عرصه ساختمان سازی سرمایه های بزرگ این شهر هستند.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی شهرداری الوند؛ در دومین نشستی که لطفی شهردار الوند با سرمایه گذاران و فعالان عرصه ساختمان سازی شهر الوند در روز چهارشنبه 21 تیرماه داشت، ضمن دعوت از فعالان ساخت و ساز جهت مشارکت و سرمایه گذاری در احیای بافت فرسوده و اجرای پروژه های عمرانی شهرداری، اظهار داشت: بافت فرسوده نمایانگر هویت شهری است که احیای آن از اولویت های شهرداری محسوب می شود.
وی با اشاره به مساعدت شهرداری در ساخت مسکن در بافت های فرسوده، افزود: هزینه های اخذ پروانه ساخت، تجمیع پلاک ها، تراکم ساخت، پایانکار و … در بافت های فرسوده به صورت 100 درصد رایگان می باشد. با توجه به شرایط در نظر گرفته شده، این اقدام شهرداری قطعاً به خاطر منافع شهر و به منظور رفاه حال شهروندان ساکن در این مناطق، صورت می گیرد و هیچگونه منفعتی برای شهرداری ندارد.
وی در ادامه اضافه کرد: در راستای تسریع در ساخت و ساز بافتهای فرسوده، یک نفر کارشناس جهت انجام امور مربوط به سرمایه گذاران و سازندگان معرفی می شود که در اسرع وقت به صورت خارج از نوبت به ارائه خدمات فنی و شهرسازی می پردازد.
شهردار الوند از رایزنی با نظام مهندسی در خصوص تنظیم صورتجلسه ای با در نظر گرفتن 30 درصد تخفیف برای ارائه خدمات نظام مهندسی در بافت های فرسوده خبر داد و افزود: درصدد هستیم تا جهت مساعدت هر چه بیشتر به سازندگان در این مناطق، بتوانیم مصوبه تأمین 80 درصدی پارکینگ را بگیریم.
وی سپس به برگزاری مسابقه ملی طراحی مجتمع گلها و بازارچه ایرانی- اسلامی پرداخت و آنرا به عنوان یکی از اقدامات ماندگار در عرصه احیای بافت فرسوده و توسعه شهری در شهر الوند ذکر کرد و افزود: دریافت بیش از 90 طرح از سراسر کشور و گزینش آن در دو مرحله با حضور داوران مطرح کشور یکی از امتیازات این طرح ها محسوب می شود که با تعیین نفر برتر در هر طرح، انتظار می رود سرمایه گذاران بومی از اجرای این طرح ها نیز حمایت لازم را به عمل آورند.
لطفی با اشاره به اقدامات بزرگی نظیر تعریض بلوار خلیج فارس، بهسازی بلوار ولایت، اجرای کمربندی غربی و جنوبی و بازگشایی بلوار معلم به نیروی محرکه، تصریح کرد: اجرای این پروژه ها نشان داد که کار غیرممکن در شهر الوند وجود ندارد بطوریکه جمع آوری کانالها و مانداب های قسمت جنوبی کمربندی شهر محال به نظر می رسید که دیدیم چگونه 3 کیلومتر لوله گذاری صورت گرفت و کانالها و مانداب ها جمع آوری شد.
وی احداث پارک 20 هکتاری و سرمایه گذاری در احداث مجتمع تفریحی، رفاهی و خدماتی را یکی از فرصتهای پیش روی سرمایه گذاران عنوان کرد و افزود: تسهیلاتی نظیر اهدای رایگان زمین به مدت 90 سال، اعطای پروانه ساخت رایگان و انشعاب کشی آب و برق و گاز تا مرکز خدمات فرهنگی، تفریحی و خدماتی برای سرمایه گذاران این بخش در نظر گرفته شده است.
شهردار الوند در ادامه سخنان خود با اشاره به روندپیشرفت بودجه بندی شهرداری و کاهش میزان بدهی های آن از زمان تصدی به عنوان شهردار تاکنون، اذعان داشت: با اجرای پروژه های بازآفرینی شهری و جذب سرمایه گذاری، بودجه 110 میلیاردی سال جاری شهرداری رشد زیادی خواهد داشت.
وی در پایان سخنان خود در نظر گرفتن منطقه ویژه اقتصادی، احداث دو تقاطع غیر همسطح در ورودی های شهر الوند از سمت بلوار خلیج فارس به اتوبان تهران و همچنین جاده بوئین زهرا را از اولویت های شهر عنوان و اضافه کرد: در راستای در نظر گرفتن منطقه ویژه اقتصادی با وجود اولین و سرسبزترین شهر صنعتی ایران و همچنین گمرک و راههای مبادلاتی زمینی و ریلی آمادگی خود را جهت تأمین 100 هکتار زمین اعلام کردیم که امیدواریم این امتیاز که حق مسلم این شهر است تحقق یابد. همچنین به همین منظور احداث دو تقاطع غیر همسطح در ورودی های شهر در حال آماده سازی بسترهای لازم جهت همکاری مسوولان شهرستانی و استانی هستیم که در صورت اجرای این پروژه ها دیگر در ورودی های شهر مشکل خاصی نخواهیم داشت.در ادامه این نشست صمیمانه ،سرمایه گذاران و انبوه سازان ساختمان سوالات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و شهردار الوند به سوالات انها پاسخ داد.
در پایان جلسه شهردار الوند به همراه سرمایه گذاران عرصه ساختمان از پروژه های شهرداری بازدید کردند.