شهردار الوند گفت: کلیه شاخص های مطرح در اجرای پروژه های شهری رعایت شده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری الوند: سعید آگشته شهردار الوند در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه استانی قزوین ضمن بیان مطلب فوق افزود: در اجرای تمام پروژه ها مراحل یا فازهای مختلفی وجود دارد که در فاز صفر مطالعات و مکان یابی و مسایل زیست محیطی، جغرافیایی و اقلیمی در نظر گرفته می شود که تحقیقاً هیچ برنامه و پروژه ای در شهر الوند بدون مطالعات تحقیقاتی و مکان یابی مناسب اجرا نشده است.
وی در ادامه تشریح کرد: پروژه ای مانند باغ پرندگان در بهترین جای ممکن و به عنوان یک نماد شهری در حال حاضر مطرح است. پروژهای دیگر مانند جاده سلامت، دروازه قرآن، ساختمان اداری و تالار شهر بر اساس نشانه ها و کدهای مدیریت شهری برای توسعه شهر جانمایی شده است که برای آن برنامه ریزی مناسب در نظر گرفته شده است که البته ممکن است با تصورات و اطلاعات شهروندان هماهنگ نباشد.
آگشته اضافه کرد: پروژه ها از آنجایی که برای پاسخگویی به نیازهای مردم احداث می شوند لذا مطالعه و مکان یابی آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است بطوریکه می بایستی پاسخگوی نیازهای آینده نیز باشد.
وی به طور مشخص به پروژه ی تالار شهر اشاره کرد و گفت: از آنجاییکه این پروژه برای دسترسی عمومی در نظر گرفته شده است لذا باید در مکانی ساخته شود که نقطه تجمع و دسترسی همه شهروندان باشد و مختص منطقه و محله خاصی نباشد.
شهردار الوند در خصوص تهدیدات پیش روی مدیریت شهری گفت: طبعاً شهرهایی که نزدیک شهرهای صنعتی هستند و شهرهایی که به لحاظ گستردگی و توسعه ناموزونشان مسایل زیست محیطی را دارند، هم محیط را تهدید می کنند و هم مسایل زیست محیطی شهروندان را تهدید می کند.
آگشته تصریح کرد: آسیب های دیگری در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و زیرساختی مطرح است که عدم توجه به آنها در مسیر توسعه می توانند تهدیدی برای شهر باشند که وظیفه اصلی مدیریت شهری علاوه بر برنامه ریزی برای توسعه و استفاده از فرصتهای رشد و توسعه در شهرها، برنامه ریزی برای جلوگیری از این تهدیدات می باشد.
وی مجموعه شهری الوند را دارای سه بخش و منطقه شامل الوند، نصرت آباد و شهرصنعتی البرز دانست و افزود: از آنجا که ناحیه شهری نصرت آباد منفصل از شهر الوند می باشد خوشبختانه به جهت نزدیکی با شهر الوند و اجرای پروژه های مختلفی با اعتبار شش میلیارد تومان پیشرف های خوبی داشته است.
شهردار الوند عمده پروژه های احداث شده در ناحیه شهری را ساخت ساختمان آتش نشانی، ساخت ساختمان اداری شهرداری، تالار فرهنگی و مذهبی شهر و ساخت مجموعه ورزشی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان بیان کرد و افزود: این فعالیت ها کیفیت زندگی در شهر نصرت آباد را ارتقا داده و امروزه مردم از آن بهره مند هستند که البته روند رو به توسعه این ناحیه نیاز به مساعدت و مشارکت شهروندان به ویژه کشاورزان دارد تا فضاهای لازم جهت ایجاد بیشتر فضاهای ورزشی و تفریحی فراهم گردد.
وی در خصوص خدمات رسانی به بانوان در شهر الوند گفت: فضاهای مختلفی برای این قشر از جامعه ایجاد شده است که از آن جمله می توان به پارک صلحا، فرهنگ سرای بانوان و پارک بانوان اشاره کرد که امید است در یک فرصت مناسب به بهره برداری برسند.
آگشته در خصوص سرانه های خدمات شهر به ویژه فضای سبز در شهر الوند گفت: ساخت فضای سبز به علت ایجاد آلودگی هایی که از طریق شهرصنعتی برای مردم و شهروندان به وجود می آید لازم به نظر می رسد لذا در این راستا پارک ها و فضاهای سبز متعددی به بهره برداری رسیده و یا در حال ساخت است به طوریکه سرانه فضای سبز از 5/3 متر مربع در سالهای گذشته امروزه به 13 متر مربع ارتقا یافته است که نزدیک به استانداردهای روز دنیا است.
وی ارتقای سطح کیفیت زندگی شهری در الوند را مثبت ارزیابی و اضافه کرد: مهمترین مسأله در برنامه ریزی مدیریت شهری ارتقای کیفی زندگی در شهر می باشد و در این خصوص با دو شاخص کمی و کیفی مواجه هستیم که با اجرای پروژه های مختلف عمرانی، فرهنگی و خدماتی و همکاری و تعامل خوب مردم با شهرداری به نقطه مطلوب در ارایه خدمات شهری و شهرنشینی رسیده ایم و امیدوارم فاز دوم جهت برنامه ریزی به سمت زندگی مدرن شهری با ایجاد پروژهایی که یک گام این کیفیت را به جلوتر می برد محقق گردد.
شهردار الوند همکاری با سازمانها و موسسات فرهنگی در احداث پروژه های فرهنگی را از اقدامات اساسی مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: شهرداری در این حوزه اقداماتی از جمله احداث فرهنگ سراها، تالار شهر، مجموعه های فرهنگی، برگزاری جشنها را انجام داده است که در تمام این اقدامات شهرداری در دو بعد مشارکت مالی و مشارکت مدیریتی نقش مهمی را به عهده داشته است.
وی در پایان چشم انداز آینده الوند را بسیار روشن و متعالی دانست و گفت: برای تحقق این هدف و تبدیل این شهر به شهر مدرن و پیشرفته لازم است که طرح جامع در شهر به عنوان سند توسعه شهر که نقطه نظرات و آینده نگریهای خاص خود را دارد، اجرا شود.