بازدید از فضاهای فرهنگی شهر الوند به مناسبت ماه محرم

همزمان با آغاز ماه محرم و شور عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، جمعی از مسئولان شهری و انتظامی از فعالیت‌های فرهنگی و فضاسازی‌های انجام‌شده در تالار شهر الوند بازدید کردند.

در این بازدید که با حضور سرهنگ مهرعلیان فرمانده انتظامی شهرستان البرز، مهندس خلیل‌پور و آقای امجدیان اعضای محترم شورای اسلامی و مهندس خلج طایفه شهردار شهر الوند انجام شد، جلوه‌هایی از ارادت مردمی، سیاه‌ پوشی باشکوه محیط، نصب پرچم‌های عزاداری و راه‌اندازی ایستگاه صلواتی مورد بررسی قرار گرفت.

تالار شهر به عنوان یکی از محورهای اصلی فرهنگی و مذهبی، این روزها به فضای ویژه‌ای برای روایت دلدادگی حسینی تبدیل شده و با استقبال شهروندان، حال و هوایی معنوی به خود گرفته است.

هدف از این بازدید، ارزیابی میدانی روند آماده‌سازی و فعالیت‌های اجراشده به مناسبت محرم و نیز پاسداشت تلاش‌های عوامل اجرایی، فرهنگی و خدماتی در ایجاد محیطی معنوی، منظم و در شأن این ایام بود.

تالار شهر الوند در آستانه محرم، نه‌ فقط مکانی برای برنامه‌های فرهنگی، بلکه نقطه‌ای برای تجلی وحدت، عشق و ارادت مردم به اهل‌بیت علیهم‌السلام شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *الزامی