درجه شهرداری الونداز هفت به هشت ارتقاء یافته و امیدواریم به زودی این رتبه نیز به 9 افزایش یابد.
این نوید را مهندس یحیی پور شهردار متعهد الوند در نشست خبری با اصحاب رسانه داد؛ او اگرچه تنها قریب به 10 ماه است که این شهرداری را تحویل گرفته اما ازآنجایی که تجربه اداره ی شهرداریهای مختلف در استانهای تهران، البرز و قزوین را در کارنامه خود دارد و همچنین از تخصص لازم برای اداره شهر به صورت قانونی و اصولی برخوردار است، در این مدت اندک که در شهرداری الوند حضور دارد عملکرد شاخصی را از خود برجای گذاشته است.
وی که برای اولین بار بود در جمع خبرنگاران حضور می یافت در تشریح عملکرد خود اظهارداشت: ارتقاء درجه شهرداری مستلزم ارایه مستندات قوی و قانونی می باشد که از مهمترین آنها می توان به جمعیت، بودجه و سرانه های جمعیتی اشاره کرد که بنده با رایزنی ها و پیگیری های لازم از طریق وزارت محترم کشور و استانداری محترم و ارایه مستندات قانونی خواسته به حق شهرداری را به انجام رساندم و درجه شهرداری الوند را که از نظر قانونی مستعد افزایش بود به هشت ارتقاء دادیم.
این مسوول با اشاره به پتانسیل های موجود در شهر الوند تصریح کرد: من معتقد هستم شهرداری الوند باید در این مقطع به درجه 9 افزایش داده شود که امیدوارم با پیگیری هایی که در آینده صورت خواهم داد به این مهم نیز دست پیدا کنم.
یحیی پور ادامه داد: بدون شک ارتقای درجه شهرداری موجب ارتقای چارت سازمانی، ایجاد سازمانهای تابعه مختلف، معاونت های مهم و همچنین جذب نیروهای کارشناس و متخصص و در پی آن خدمت رسانی مطلوب و بهینه به شهروندان فهیم شهر الوند خواهد شد .
وی در خصوص احداث المان شهدای گمنام بیان داشت: پس از آغاز عملیات اجرایی المان شهدای گمنام شهر الوند، این شهرداری اقدام به طراحی یادمان شهدای گمنام کرد آن هم به گونه ای در خور این عزیزان باشد که بلافاصله طرح جهت تصویب به شورای محترم شهر ارسال شد اما اعضای شورای شهر این طرح را نپذیرفتند و اظهار کردند که باید چند طرح دیگر ارایه شود تا از میان آنها یک طرح انتخاب شود.
این شهردار گفت: اعضای شورای شهر الوند جهت انتخاب طرحی شایسته چند نقطه از شهر تهران را بازدید کردند که در نهایت طرح المان شهدای گمنام دانشگاه علم و صنعت را انتخاب کردند و جهت اقدام به شهرداری ارسال که پس از عقد قرارداد طی 2 ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید و بسیار خوشحالم در هنگام این مصاحبه هم اکنون عملیات اجرایی پروژه شروع گردیده است.
یحیی پور در ادامه به اقدامات صورت گرفته ناحیه ی شهری نصرت آباد پرداخت و افزود: ناحیه شهری نصرت آباد با جمعیتی بالغ بر 17 هزار نفر توجه ویژه ای را می طلبد که بنده نیز از بدو ورود به این شهرداری سعی کردم با افتتاح ساختمان ایستگاه آتش نشانی کارهای خوبی را انجام داده ام که از آن جمله می توان به بحث احداث ایستگا های اتوبوس شهری، لکه گیری آسفالت کلیه ی معابر، مکانیزه نمودن سطل های زباله، آسفالت کلی بعضی از معابر، که نیاز به ترمیم داشته است اشاره کرد.
وی با اشاره به مشکلات شهرداری الوند درخصوص اجرای پروژه در ناحیه ی شهری نصرت آباد اظهارداشت: متاسفانه در این ناحیه سرانه های شهری به دلیل تفکیک غیرقانونی زمین های شهری توسط کشاورزان و عدم احقاق حق شهرداری و همچنین عدم تخصیص سرانه های شهری موجب شده تا دست شهرداری برای ایجاد پروژه های عمرانی مورد نیاز به خصوص بوستان بسته باشد ولی با رایزنی های صورت گرفته امیدواریم که بتوانیم زمین مورد نیاز برای احداث بوستان و سایر پروژه های مورد نیاز شهری عمرانی علی الخصوص با کاربریهای ورزشی، فضای سبز، درمانی و …. را تامین نماییم .
یحیی پور از روزهای نخستین ورود خود به شهرداری الوند سخن به میان آورد و با اشاره مشکلات آغازین کار خود بیان داشت: هنگامی که شهرداری الوند را تحویل گرفتم مبلغ بسیار ناچیزی در حساب شهرداری موجود بود و این مساله تمام برنامه ریزی را مختل می کرد به همین دلیل از ابتدای امر با رایزنی های مداوم و فعال کردن واحد درآمد چه در درآمدهای عمومی و چه درآمد از محل یک درصد عوارض وصول نشده شهرداری و طلب از شرکت ها و کارخانجات تولیدی و در نهایت پیگیری ارزش افزوده از استانداری و اداره کل امور مالیاتی استان تا حدودی این وضع سروسامان بخشیده و سپس در صدد یک برنامه ریزی مدون و اصولی برآمدم.
وی نظم و انضباط اداری را سرلوحه امور خود اعلام و اضافه کرد: سروسامان بخشیدن به انضباط اداری چه در بحث ورود و خروج پرسنل و چه در بحث شرح وظایف نیروها و جابجایی درون واحدی و استفاده بهینه از نیروی انسانی کارشناس مطابق با مدارک تحصیلی و تخصص و تجربه آنها از اصلی ترین کارهایی بود که در شهرداری الوند ایجاد شد و به جرات می توان گفت که اکنون شهرداری الوند یکی از منضبط ترین شهرداری های استان است .
یحیی پور با اشاره به برنامه ریزی کوتاه مدت خود در بدو ورود به شهرداری الوند اظهارداشت: در یک برنامه ریزی کوتاه مدت به شناسایی نقایص و مشکلات شهری پرداختم تا با شناسایی این مشکلات شهری سعی به حل کردن این معضلات بپردازم؛ به عنوان مثال اقدام به اجرای پروژه های عمرانی نیمه تمام یکی از این کارهای مهم بود که یکی از این پروژه ها سامان بخشیدن به وضعیت معابر سایت مسکن مهر بود که تعداد یک هزار واحد مسکونی را در خود جای داده است و قشر عظیمی از مردم در آن محل ساکن هستند و یا در آینده ساکن خواهند شد.
یحیی پور از زیرسازی، پیاده روسازی، جدولگذاری و آسفالت مناطق شهر الوند به عنوان دیگر اقدامات اولیه خود به منظور توسعه و بهبود شهر اشاره کرد و افزود: حمل نخاله های مازاد ساختمانی و نظافت محل، ایجاد فضای سبز نیز از اقدامات صورت گرفته طی 8 ماه گذشته بوده که امیدوارم موجب رضایت ساکنین را فراهم آورده باشد .
وی یکی دیگر از برنامه ریزی های کوتاه مدت شهرداری الوند را در شش ماهه دوم سال گذشته حذف پیمانکار فضای سبز برشمرد وافزود: پیش از این فضای سبز الوند به صورت 2منطقه تقسیم شده بود و دو پیمانکار مشغول به کار بودند که در یک اقدام اصولی با منفک کردن تعدادی از نیروها ی کارگری که به بدنه اداری ملحق شده بودند بحث فضای سبز تحت اختیار واحد فضای سبز قرار گرفته و هم اکنون با همین نیروهای انسانی اداره می شود.
یحیی پور خاطر نشان کرد: در همین مدت کوتاه بوستانهای طراوت و ترنم در دو نقطه مجزای شهری که قبلاً نیز کلنگ احداث آن به زمین زده شده بود ولی اجرا نشده بود اجرا شد و این بوستان ظرف مدت کمتر از یک ماه به بهره برداری رسیده و اکنون شهروندان عزیز ساکن در “منطقه 8 آ “از آن استفاده می کنند.
شهردار الوند با اشاره به بحث های درآمدی این شهرداری از فعال کردن واحدهای درآمدی و کدهای غیرفعال خبرداد و تصریح کرد: همان گونه که مطلع می باشید یکی از اصول مدیریتی و برنامه ریزی، وجود منابع مالی پایدار در نیل به اهداف عالیه هر سازمانی است بنا بر همین اصل ، بنده با فعال کردن واحد درآمد و کدهای غیرفعال درآمدی که منابع عظیمی از طلب های شهرداری در آن نهفته بود اقدام و به ایجاد واحد نوسازی مطابق قوانین شهرداری جهت وصول عوارض معوقه شهرداری برآمدم .
یحیی پور ادامه داد: واحد تازه تاسیس نوسازی شهرداری الوند با مطالعه ی بیش از 30.000 پرونده و تشکیل مجدد آنها و صدور فیش های نوسازی برای تمامی املاک، اکنون به یکی از کدهای معتبر درآمدی تبدیل شده و امیدواریم با یاری خداوند متعا ل بتوانیم به زودی شاهد تشکیل سازمان عمران و نوسازی در شهرداری الوند باشیم البته اقدامات اولیه آن انجام شده و پس از کسب مجوزهای لازم از وزارت محترم کشور و استانداری محترم قزوین این سازمان تشکیل خواهد شد .
وی از فعال کردن واحد پیشه وران یا اصناف به عنوان دیگر اقدام این شهرداری در راستای فعال کردن واحدهای درآمدی و کدهای غیرفعال یاد و تصریح کرد: این واحد در گذشته در یک اتاق کوچک فقط نسبت به پاسخ استعلام اتحادیه ها مبادرت می کرد ولی اکنون با مراجعه بازرسین شهرداری به واحدهای صنفی و دادن اخطارهای گوناگون طلب شهرداری را وصول می کند و هم اکنون براساس بودجه مصوب سال 93 نسبت به تحقق سه ماهه آن اقدام نموده است.
این شهردار خاطرنشان کرد: واگذاری تبلیغات محیطی شهری به پیمانکار به صورت درصدی و ساخت تابلوها و بیلبوردهای بزرگ که علاوه بر ایجاد درآمد ثابت و پایدار برای شهرداری می باشد در بحث زیباسازی نیز بسیار موثر می باشد که از دیگر اقدامات این شهرداری در راستای فعال کردن واحدهای درآمدی و کدهای غیرفعال به شمار می رود.
یحیی پور در ادامه سخنانش به تشریح بدنه کارشناسی شهرداری الوند پرداخت و گفت: در بحث نیروهای کارآمد ، متخصص و کارشناس، شهرداری الوند نیز همانند سایر شهرداریهای کشور دارای ضعف هایی است که از استانداری محترم تقاضای جذب نیروهای کارشناس در بحث عمران و شهرسازی کرده ام که با تقویت این واحدها بتوانیم با اجرای پروژه های مختلف رضایت شهروندان را جلب نماییم .
وی تصریح کرد: شهرداری الوند در حال حاضر با 30 نفر کارشناس و کارشناس ارشد در چارت تشکیلاتی خود اداره می شود که این تعداد با وجود جمعیت بالغ بر یکصد هزار نفری جوابگوی نیازهای مردم نیست و امیدوارم با اصلاح چارت سازمانی شهرداری و ارتقاء درجه آن به صورت بهینه بدنه شهرداری الوند تقویت شود.
شهردار الوند سروسامان بخشیدن به وضعیت املاک شهرداری و بحث دکه های بظاهر مطبوعاتی موجود در سطح شهر را به عنوان دیگر اقدام این شهرداری یاد کرد و افزود: اگرچه براساس قانون شهرداری ها، دکه های موجود در سطح شهرها می بایست به صورت مزایده به بالاترین قیمت به اجاره افراد درآیند اما در الوند این امر به هیچ وجه صورت نپذیرفته بود بنا براین با ایجاد مزایده علاوه بر افزایش درآمد های شهرداری از این محل به وضعیت موجود سامان بخشیده شد و در حال حاضر دکه های مطبوعاتی الوند طبق قراردادهای مدون به کار خود ادامه می دهند.
یحیی پور با اشاره به شائبه های بوجود آمده در خصوص دکه های طبوعاتی شهر الوند گفت: اگرچه در این خصوص بحث هایی به میان می آید اما نباید فراموش شود که شهرداری به هیچ وجه سعی در تضییع حقوق هیچ شهروندی را ندارد اما وصول حق بیت المال جز اولویت های شهرداری بوده و خواهد بود و امیدوارم شهروندان عزیز نیز به این امر مهم واقف باشند و نسبت به پرداخت حق و حقوق شهرداری اقدام کنند تا مدیریت شهرداری بتواند با پشتوانه قوی برنامه ریزی کند تا در پی آن شاهد شهری آباد باشیم.
وی بابیان این مطلب که یقیناً بدون مشارکت شهروندان امکان اداره شهرها وجود ندارد؛ تصریح کرد: درخصوص املاک شهرداری نیز باید عرض کنم که تعداد زیادی از پرونده های املاک شهرداری از گذشته های دور بدون مطالعه بایگانی شده بودند که این امر موجب تضییع حق و حقوق شهرداری گردیده بود که خوشبختانه در این مورد تعدادی از املاک شهرداری شناسایی شدند و با تشکیل پرونده مجدد هم اکنون جزو املاک شهرداری محسوب می گردند.
شهردارالوند گفت: درحال حاضر در بحث املاک شهرداری ، کلیه پرونده ها به روز شده و هیچ ملکی حتی یک متر از املاک شهرداری بدون پرونده نیست که این امر نیز یکی از اقدامات مهم همکاران محترم در شهرداری الوند می باشد .
یحیی پور درخصوص مشکلات موجود در مباحث فنی و شهرسازی پس از ابلاغ طرح جامع شهرداری که ظاهراً در دوره مدیریت قبلی نیز بوده تصریح کرد: طرح های هادی و جامع و تفصیلی، برنامه های اجرایی شهرداری هستند که تمام برنامه ریزی ها باید بر اساس این طرح ها کاربری های مشخص شده اجرا شوند که متاسفانه طرح جامع ابلاغ شده به شهرداری الوند نه تنها موجب تسهیل و تسریع در برنامه های شهری نشده بلکه دارای ایرادات و نواقصی بود که با مطالعه دقیق و مطابقت با وضعیت موجود به آنها پی بردیم.
وی ادامه داد: درحال حاضر با بیش از 40 مورد نقیصه در این باره مواجه هستیم که آنها را شناسایی و مکاتبات لازم نیز انجام و امیدوارم با بررسی این مشکلات در طرح تفصیلی شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر شهر الوند و ناحیه شهری نصرت آباد باشیم.
وی یادآور شد با ارجاع بخشی از نواقص به کمیسیون محترم ماده 5 استان و برگزاری جلسات مختلف با حضور مسئولین استانی تقریباً 60% این مشکلات هم اکنون برطرف گردیده است.
شهردارالوند گفت: تعریض معابر، بافت های فرسوده، کاربری های ناقص مطابق با سرانه های جمعیتی که ازمهمترین بحث های طرح جامع می باشد به خوبی رعایت نشده بود که این موارد با مطابقت وضع موجود مورد ارزیابی دقیق قرار گرفته و به زودی نیز اصلاح خواهند شد .
یحیی پور در خصوص تعامل شهرداری با شورای شهر و تاثیر آن در اجرای برنامه های شهرداری اظهارداشت: شهردار به عنوان بازوی اجرایی شورای اسلامی شهر الوند یک تیم مدیریت شهری را تشکیل می دهد که با همفکری هم و تعامل خوب و سازنده در همین مدت کوتاه شاهد اجرای پروژه های کوچک و بزرگ بوده ایم و امیدوارم همین تعامل سازنده در نیل به اهداف عالیه ی شهرداری در جلب رضایت مردم مفید به فایده بوده و شهروندان عزیز این تغییر را حس کرده باشند .
یحیی پور با اشاره به اقدامات فرهنگی و مذهبی انجام شده در شهر الوند اظهارداشت: شهرداری ها در حال حاضر از یک نهاد صرفاً خدماتی به یک نهاد فرهنگی نیز تبدیل شده اند و شهرداری الوند نیز از این امر مستثنی نبوده و نخواهد بود و در این راستا دعوت از هیئات مذهبی شهر، کمک و مساعدت مالی و معنوی از این هیئت ها و اجرای برنامه های مشترک طی 8 ماه گذشته صورت گرفته و برنامه های گوناگونی به صورت مشترک اجرا شده است.
شهردارالوند با اشاره به برنامه هایی که به صورت مشترک میان این شهرداری و با همکاری شورای محترم شهر و هیئات مذهبی شهر انجام شده، بیان داشت : ازجمله این برنامه ها می توان به برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در بوستان ملت (پنج هکتاری) با هیأت منتظران ظهور، برگزاری دعای ندبه با همکاری هیأت انصارالحسین در جوار شهدای گمنام، تزیین شهر با همکاری هیأت فاطمیون و سایر هیأت های فعال شهری اشاره کرد.
یحیی پور خاطر نشان کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب در نگارخانه شهر الوند به صورت مشترک ، ارایه سالن های اجتماعات شهرداری به ارگان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی جهت اجرای برنامه های فرهنگی، برگزاری همایش بزرگ مبارزه با مواد مخدر در تالار شهر به صورت مشترک با اداره بهزیستی و نیروی انتظامی برخی از اقدامات شهرداری در امور فرهنگی است.
وی یکی از اقدامات اساسی شهرداری الوند در بحث مسایل فرهنگی و تثبیت این فعالیت هارا پیگیری مجدانه برای اخذ مجوز تاسیس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری الوند اعلام و اضافه کرد: این مهم در مرحله اخذ مجوز از وزارت محترم کشور و استانداری قزوین است که امیدوارم با رایزنی های صورت گرفته به زودی شاهد تاسیس این سازمان باشیم تا با یک برنامه ریزی مدون و منسجم شاهد اجرای مناسبت های مذهبی- ملی و فرهنگی و ورزشی در سطح شهر الوند باشیم .
شهردار الوند در ادامه هیئات مذهبی را دارای پتانسیل های خوبی در بحث نیروهای جوان و خودجوش دانست و افزود: این امر در پیشبرد اهداف شهرداری بسیار موثر بوده و یقیناً این همکاری مشترک ادامه خواهد داشت.
این مسوول امور شهری الوند یادآورشد: تعامل با ستاد نماز جمعه شهر الوند، سپاه ناحیه ی امام رضا(ع)، بسیج، آموزش و پرورش، نهاد کتابخانه های عمومی و ادارات دیگر در اجرای برنامه های فرهنگی نیز چشمگیر بوده است.
شهردار الوند تکریم ارباب رجوع در شهرداری را از جمله برنامه های پبشنهادی خود به شورای اسلامی شهر در بدو ورود به این شهرداری عنوان و تصریح کرد: اگرچه زمان خاصی برای ملاقات عمومی اختصاص نداده ام و درب اتاق شهردار به روی همه ی شهروندان باز است و هر شهروندی در هر زمان می تواند به شهردار مراجعه و مشکل خود را طرح کند این مهم تاکنون موجب رضایت شهروندان قرار گرفته و هیچ شکایتی از هیچ شهروندی در این خصوص نداشتهایم .
یحیی پور ادامه داد: از دیگر اقدامات اساسی برای تکریم ارباب رجوع ، بحث به روز کردن زمان های بازدید از املاک و پاسخ استعلام ادارات توسط واحدهای شهرداری بوده که به سرعت انجام می گیرد و تمام بازدیدها به روز انجام می شود و با فعال کردن کارشناسان بازدید و بایگانی مشکلی در این خصوص مشاهده نشده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انتقال نخاله های ساختمانی در کنار دانشگاه پیام نور اظهارداشت: به دلیل عدم جانمایی مناسب در سنوات قبل برای دپوی نخاله ها و ضایعات ساختمانی ، متاسفانه حدود 120،000 متر مکعب نخاله ساختمانی دقیقاً در کنار دانشگاه پیام نور و درکنار یک مکان علمی و جنب ورزشگاه امام علی(ع) دپو شده و همین امر موجب بروز مشکلات فراوان زیست محیطی برای شهروندان شده بود.
شهردارالوند ادامه داد: در این راستا به پاکسازی حدود 200 تن نخاله ساختمانی در حدود کمتر از دو ماه به صورت شبانه روزی از محل یاد شده اقدام گردید که این مقدار نخاله و ضایعات ساختمانی با حدود 16.500 سرویس و با هزینه هایی بالغ بر 5 میلیارد و500 هزار ریال و فعالیت 80 کامیون و ماشین آلات عمرانی پاکسازی شد .
یحیی پور در خصوص بازیافت زباله از مبدأ به مقصد تصریح کرد: پیمانکار واجدالشرایط در خصوص بازیافت از مبدأ شناسایی شده است که اقدامات قانونی آن در حال پیگیری است و امیدواریم در آینده ی نزدیک شاهد تحولی در این زمینه باشیم که اجرای این امر مهم با همکاری شورای محترم شهر امکانپذیر است.
وی از تمهیداتی برای تسهیل و ایجاد رونق ساخت ساز در شهر الوند و خبر داد وافزود: از جمله این راهکارها می توان به میزان پیش آمدگی قطعات شمالی که به قوت خود تا تصویب ضوابط طرح تفصیلی باقی است و درخواست های موردی که قبل از ابلاغ طرح جامع در کمیسیون بررسی مغایرت های طرح هادی مطرح و به تصویب رسیده وآن ها نیز به قوت خود باقی هستند اشاره کرد.
وی از ساماندهی “منطقه 8 ب” مسکونی خبرداد وافزود: منطقه ی 8 شهر صنعتی به لحاظ بافت همگون شهری و ساختمان های ویلایی به عنوان یک محله ی شهری مناسب بوده که مدیریت شهری تصمیم دارد با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال نسبت به طراحی نقشه برداری، اصلاح معابر و جدول گذاری و آسفالت کلیه ی معابر این منطقه براساس مجوزهای اخذ شده اقدام کند.
شهردارالوند در در خصوص ساماندهی دستفروشان نیز تصریح کرد وضعیت بیکاری جامعه و وجود قشر عظیمی از جوانان در بحث دستفروشی و از سویی ایجاد سد معبر و شکایات مردمی و کسبه ی محترم که مالیات و عوارض می پردازند، شهرداری ها را در تصمیم گیری در وضعیت دشواری قرار داده که با توجه به مفاد صریح بند یک ماده 55 قانون، شهرداری ملزم به برخورد قانونی با دستفروشان و جمع آوری وسایل دستفروشی آنان می باشد.
یحیی پور ادامه داد: با رایزنی های گوناگون اقدام به شناسایی 3 محل در سطح شهر برای جمع شدن این قشر و ساماندهی آنها به عمل آمده که پارکینگ کلانتری 11 در بلوار معلم یا ترمینال سابق شهر الوند در بلوار 22 بهمن و محوطه ی فروشگاه امکان در خیابان جابربن حیان برای این امر اختصاص داده شده که به زودی شاهد بهره برداری از این مکان ها و استقرار دستفروشان با همکاری نیروی محترم انتظامی خواهیم بود که در این راستا از همکاری موثر دادستان محترم شهرستان جناب آقای جلالی نهایت تقدیر و تشکر را دارم.
وی در زمینه ارزش افزوده اختصاصی ماهیانه به شهرداری الوند عنوان کرد: براساس سوابق و مستندات موجود، استقرار صنایع بزرگ و کوچک در شهر صنعتی البرز و حوزه استحفاظی شهر الوند از سالیان قبل، این شهرداری را یکی از قدرتمندترین شهرهای استان تبدیل و علیرغم افزایش ارزش ریالی ارزش افزوده به اداره کل امور مالیاتی استان، متأسفانه مبلغ واریز حتی براساس میزان جمعیت ثابت و شناور شهر الوند بسیار ناچیز است که در این زمینه مکاتبات مختلفی با اداره کل امور مالیاتی استان و استانداری محترم معمول که میزان سهم تخصیصی مشخص، که تاکنون نتیجه ای واصل نگردید و این درحالیست که برابر ماده 123 قانون مالیات بر ارزش افزوده، امور مالیاتی موظف به واریز وجه به حساب شهرداری محل می باشد که تاکنون این مهم اقدام نگردیده است.
وی در خاتمه از همکاری اعضای محترم شورای شهر با شهرداری الوند تقدیر و تشکر کرد و گفت: شهرداری تاکنون سعی کرده 80 درصد از مصوبات ابلاغی شورا به شهرداری را اجرایی کند و مابقی مصوبات هم که اجرایی نشده به زمان بیشتری نیاز دارند و پس از بررسی های کارشناسانه عملی می شوند.