عصر روز شنبه نهم اسفند ماه 93، جلسه بررسی مشکلات پیش روی ناحیه ی شهری نصرت آباد در محل ساختمان ناحیه شهری و با حضور اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر، سرپرست شهرداری، نمایندگان شورای کشاورزی نصرت آباد و دو تن از روحانیون وائمه جماعات این ناحیه و مدیران شهرداری الوند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری الوند؛ مهندس حسنی رییس شورای اسلامی شهر الوند در این جلسه از ادامه ی برگزاری جلسات بررسی مشکلات بطور منظم در آینده خبر داده و افزود: شعار آبادانی نصرت آباد جزء اصلی ترین شعارهای تمامی اعضای فعلی شورای شهر در زمان انتخابات بوده و هم اکنون زمان، زمان عمل به این شعار است.
رییس شورای اسلامی شهر الوند گفت:با اینکه بودجه سال 94 در شورا بسته شده و تمام بررسیها به اتمام رسیده ولی متمم بودجه را فقط بخاطر اجرای پروژه پارک نصرت آباد نگهداشته ایم.
حسنی در بخش دیگری از سخنانش به مشکل فاضلاب ناحیه ی شهری نصرت آباد اشاره کرده و افزود: در حقیقت رفع مشکل فاضلاب از وظائف ذاتی اداره ی آب و فاضلاب است اما شورای شهر مصمم است برای حل مشکل ساکنان و مردم شریف این ناحیه اقدام کند که در این راستا جلسات متعددی با کارشناسان و مسئولان اداره ی آب و فاضلاب و فرماندار شهرستان البرز برگزار شده و بر اساس بر آوردهای صورت گرفته حل این معضل هزینه ای بالغ بر دو میلیارد و هشتصد میلیون تومان در پی خواهد داشت که شورا و شهرداری حاضر به تقبل 3/1 هزینه ی اجرای این پروژه می باشد.
مهندس حسنی همچنین در پاسخ به اظهارات یکی از روحانیون و ائمه جماعات حاضر در جلسه که از وضعیت امنیت اجتماعی و نبود پاسگاه انتظامی ابراز نگرانی کرده و درخواست مساعدت در این حوزه را نمود،گفت:فضای مورد نیاز برای استقرار پاسگاه در در ناحیه نصرت آباد مهیاست و اگر فرماندهی انتظامی در این خصوص اقدام کند شورای شهر و شهرداری نیز به موضوع ورود پیدا کرده و در خصوص اختصاص محل همکاری خواهد نمود.
علیرضا خمسه عضو دیگری از شورای اسلامی شهر الوند گفت:شورای شهر با اینکه وظیفه ای در خصوص حل معضل فاضلاب نصرت آباد ندارد،برای حل موضوع پیشگام شده تا شاید متولیان اصلی موضوع به این معضل حساس شده و اقدام عاجل و لازم را صورت دهند.خمسه در بخش دیگری از سخنانش گفت:در اهدای زمین برای ساخت مدرسه از سوی خیرین ناحیه نصرت آباد،تعیین شرط در تملک باعث ایجاد محدودیت و مشکل در ساخت مدرسه توسط خیرین مدرسه ساز خواهد شد.وی همچنین انتقال آرامستان ناحیه شهری نصرت آباد به حاشیه ی شهردر سال 94 را تقاضا کرد و گفت:با توجه به نامناسب بودن محل آرامستان فعلی،شایسته است با توجه به رشد شهری آرامستان نیز به محل مناسبی منتقل شود.
دکتر ملایی دیگر عضو حاضر از شورای اسلامی شهر الوند، از عدم برخورداری ناحیه شهری نصرت آباد از فضاهای خدماتی انتقاد کرده و گفت: اگر واقعا اراده و عزم جمعی برای آبادانی نصرت آباد باشد، قطعا شاهد بهبود اوضاع خواهیم بود در غیر این صورت راهی به جز اندیشیدن به استقلال ناحیه ی شهری نصرت آباد نمی ماند تا شاید بتواند با جدا شدن از شهر الوند و تبدیل شدن به شهر نصرت آباد همچون شهرهای شریفیه و امثال آن از امکانات و خدمات لازم بهره مند گردد.
در ادامه ی جلسه مهندس اکبر امامی سرپرست شهرداری الوند گفت: عدم پیگیری و اجرای مصوبات جلساتی از این دست توجیه ناپذیر است و مدیریت ناحیه شهری نصرت آباد وظیفه دارد مصوبات این جلسات را تا اجرای نهایی و تحقق عملی و واقعی پیگیری نماید.
وی در ادامه افزود: به منظور تنگ تر کردن حلقه ی نظارت بر رفت و روب ناحیه ی شهری در قرارداد جدید با پیمانکار،نظارت بر موضوع قرارداد خدمات شهری در ناحیه ی شهری به مدیریت ناحیه واگذار شده که این امر گامی رو به جلو محسوب شده و با این تفویض اختیار قطعاً شاهد انجام خدمات شهری دقیق تر در ناحیه شهری نصرت آباد خواهیم بود.
سرپرست شهرداری الوند در ادامه ی اظهارات خود گفت: زمان بندی مناسب در اجرای مصوبات باعث میشود حساسیت در اجرایی شدن مصوبات بالا رفته و در زمان تعیین شده نتیجه ی مطلوب را از اجرای مصوبات گرفت.
شایان ذکر است در حاشیه ی این جلسه تنی چند تن از نمایندگان و معتمدین مردمی حاضر در جلسه با تقدیم درخواستی که ذیل آن را تعدادی از اهالی و ساکنین نصرت آباد امضا کرده بودند به رییس شورای اسلامی شهر داده و تقاضای پیگیری مستقل شدن ناحیه شهری نصرت آباد و ارتقاء این ناحیه به شهر را داشتند.
گفتنی است در این جلسه هفت نفر از اعضای شورای اسلامی شهر الوند آقایان حسنی، قلیزاده، جهانی، خمسه، ملائی، رفائی نژاد و عالمی حاضر شده و تصمیمات اتخاذ شده در قالب مصوبه ای که اکثریت اعضاء آن را تایید کرده اند به اجرا در خواهد آمد.