نخستین کنفرانس مطبوعاتی شهردار الوند با اصحاب رسانه در موضوع تشریح پروژه ها و برنامه های آینده ی شهرداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی شهرداری الوند؛ در این کنفراس مطبوعاتی که خبرنگارانی از صدا وسیما، روزنامه های سراسری و محلی و همچنین خبرگزاریها و سایت های خبری حضور داشتند، لطفی شهردار الوند اظهار داشت: یکی از مهمترین پروژه هایی که در سطح استان و به عنوان شاه بیت پروژه های شهرداری الوند است، پروژه ی بلوار خلیج فارس است که روی حادثه خیزترین نقطه ی استان اجرا خواهد شد.
وی ضمن ارایه ی آمار تلفات انسانی در جاده ی ورودی شهر صنعتی البرز، این مسئله را یکی از دغدغه های دوران عضویت در شورا ذکر کرد و افزود: این جاده در ابتدا به عنوان جاده ی اختصاصی شهر صنعتی البرز ساخته شد و در حال حاضر با توجه به شکل گیری و گسترش شهر الوند در کنار شهر صنعتی البرز، ضرورت مطالعه و اصلاح این جاده بیش از پیش احساس می شود.
لطفی ضمن تأکید بر اجرای پروژه بلوار خلیج فارس در راستای نجات جان انسانها، تصریح کرد: نمی توان نسبت به تلفات این جاده بی تفاوت بود لذا شهرداری الوند رأساً نسبت به اجرای پروژه از طریق امانی و مدیریت پیمانی اقدام می کند.
وی ضمن تأکید بر مطالعه همه جانبه و جنبه های فنی در پروژه ها، گفت: طول مساحت جاده ی مذکور به صورت رفت و برگشت 7 کیلومتر خواهد بود که با لاینهای کند رو به 14 کیلومتر نیز افزایش می یابد که لازم به ذکر است در اجرای این پروژه ضمن حفظ درختانی که در رفیوژ به عنوان جایگزین این پروژه در نظر گرفته شده بود به گسترش فضای سبز و آبیاری قطره ای نیز اقدام می کنیم.
وی زمان اجرای این پروژه را سه ماه عنوان کرد و افزود: در اجرای این پروژه روزشمار معکوس در معرض دید شهروندان قرار خواهد گرفت تا همگان از روند و پیشرفت پروژه آگاه شوند.
لطفی خاطر نشان کرد: اعتبار لازم برای اجرای این پروژه پیش بینی شده است که امیدوارم استاندار محترم و معاون عمرانی استانداری نیز نگاه حمایتی خود را از این پروژه تا مرحله بهره برداری دریغ نکنند.
شهردار الوند در ادامه به طرح مقدماتی پروژه ی اتصال مسیر اتوبان تهران به بلوار خلیج فارس در سه راه الغدیر اشاره کرد و گفت: البته اجرای این پروژه در ادامه بلوار خلیج فارس نیاز در مرحله ی مطالعات اولیه قرار دارد و در ابتدا می بایست ضرورت اجرا و اهداف پروژه تعیین و به تأیید استانداری و اداره کل راه و شهرسازی برسد و آنگاه در خصوص عملیات اجرایی آن اقدامات لازم را انجام داد.
وی پیش بینی هزینه های اجرایی پروژه ی مذکور را در مرحله ی اولیه 30 تا 40 میلیارد تومان بیان کرد و افزود: طول این مسیر نزدیک به یک کیلومتر خواهد بود که به صورت غیر همسطح پیش بینی شده است.
لطفی پروژه ی کمربندی شرقی و غربی شهر الوند را یکی دیگر از پروژه های اجرایی در آینده ی نزدیک عنوان کرد و گفت: طی دوسال آینده هم پروژه ی بلوار خلیج فارس و هم کمربندی شرقی و غربی شهر به بهره برداری می رسد.
وی تقویت حس مشارکت مردم در اجرای پروژه های عمرانی را معجزه زا دانست و افزود: در راستای مشارکت شهروندان، شهرداری نیز موظف است بسترها و زمینه های لازم را برای فعالیت های مردم بویژه در حوزه ی سد معبر فراهم نماید و همچنین مکانی را برای مشاغل مزاحم در نظر گرفته و پارکینگ ماشین آلات و وسایط نقلیه سنگین را در مکانی تأمین کند.
شهردار الوند ضمن بیان بدهی های موجود شهرداری، تأمین اعتبار در اجرای پروژه ها را در منطقه بندی 12 گانه و اجرای ممیزی و شناسنامه دار کردن ساختمان های سطح شهر، عنوان و تصریح کرد: 40 نفر از نیروهای حوزه های مختلف شهرداری برای این منظور در نظر گرفته شده اند که ضمن انجام ممیزی املاک در سطح شهر میزان تخلفات و بدهی های معوقه ی شهروندان را شناسایی و نسبت به اخذ آن اقدام می گردد. که البته در این مسیر ضمن نهادینه کردن فرهنگ شهروندی، پاداش هایی نیز برای شهروندان خوش حساب نیز در نظر گرفته می شود.
وی در ادامه ضمن اشاره به همدلی و همراهی اعضای شورای شهر در خصوص منافع و مصالح عمومی، گفت: در جاییکه پای منافع و مصالح عموم شهروندان در میان است اعضای شورا به عنوان هیأت مدیره با شهردار به عنوان مدیرعامل همدل و همگام هستند و شهروندان نیز در جریان اداره امور شهر محرم و سهامدار واقعی شهر، محسوب می شوند.
وی در پایان سخنان خود وعده ی برپایی یک سمینار و همایش را با موضوع علل و عوامل توسعه نیافتگی شهر الوند تا ظرف سه ماه آینده داد و اعلام کرد: بیان حتی یک راهکار توسعه ای در این سمینار می تواند مسیر رشد و توسعه ی هر چه بیشتر شهر را به دنبال داشته باشد.
در ادامه کنفرانس تعدادی از اصحاب رسانه سوالات و ابهامات خود را در حوزه های مختلف مطرح و شهردار الوند نسبت به آنها پاسخ داد.