با حضور نمایندگان مردم قزوین، البرز و آبیک و مدیران شهری مسایل و مشکلات مربیان و قهرمانان ورزشی شهر الوند بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی شهرداری الوند؛ در این جلسه که با حضور داوود محمدی و حجت الاسلام و المسلمین حسینی نمایندگان مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، لطفی شهردار الوند و اعضای شورای اسلامی شهر الوند برگزار گردید، حجت الاسلام و المسلمین حسینی با تأکید بر ورزش های قهرمان آور و افتخار آفرین، اظهار داشت: در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که ورزش نیز از زیرگروه های آن محسوب می گردد سعی و تلاش بر آنست که به این ورزشها توجه ویژه ای معطوف گردد چرا که بازدهی و افتخار آفرینی آن با توجه به بودجه ی محدود بیشتر می باشد.
وی ضمن اشاره به ضرورت واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی و هدایت و ارشاد درست در واگذاری این امور، خاطر نشان کرد: می توان با برنامه ریزی درست و دقت تمام، امور را طوری به بخش خصوصی واگذار کرد تا امکان استفاده ی طبقات پایین جامعه و مستضعفین نیز فراهم گردد.
حسینی در پایان گفت: اقدامات زیربنایی و اساسی ای در حوزه ی ورزش استان صورت گرفته است که نتایج آن در آینده بروز و ظهور می یابد.
در این جلسه محمدی نماینده ی دیگر مجلس نیز با اشاره به فداکاری و ایثار جامعه ورزشی بویژه مربیان و ورزشکاران بیان داشت: این مربیان و ورزشکاران با مناعت طبع با حداقل دستمزد خدمات شایسته و بی نظیری را از خود بجای می گذارند که جا دارد برای مسایل و مشکلات آنها نیز چاره اندیشی شود.
وی ضمن بیان مسایل و مشکلات کشور در حوزه ی بودجه ای عنوان کرد: متأسفانه بودجه ی کشور در این دوره با مشکلات متعددی مواجه است که در حالت خوشبینانه ی خود، صرفاً کفاف امورات جاری وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی را می دهد.
محمدی در ادامه افزود: با تمام تنگناهایی که در حوزه ی ورزش وجود دارد، مجلس نگاه ویژه ای به این حوزه داشته است به طوریکه ضمن تعیین یک درصد از درآمد ادارات به ورزش، بخشی از درصد تولید و توزیع محصولات مضر نظیر دخانیات و نوشابه را به امر ورزش، بهداشت و سلامت جامعه اختصاص داده است.
وی اظهار امیدواری کرد: در سطح استان نیز در تلاشیم تا بتوانیم درآمد پایداری را برای هیأت های ورزشی ایجاد کنیم که البته پیشنهادات و اقداماتی نیز در این راستا صورت گرفته است.
نایب رییس کمیسیون اصل نود مجلس در ادامه ضمن بیان انتقادات متعدد در خصوص واگذاری اماکن و امور ورزشی به بخش خصوصی توسط بخشی از جامعه ی ورزشی، عنوان کرد: اماکن ورزشی مازاد باید به بخش خصوصی واگذار گردد تا منجر به محرومیت بخش اعظم جامعه از خدمات ورزشی نشود.
وی با تأکید بر ایجاد ساختار تشکیلاتی منسجم از طریق تأسیس و ثبت باشگاه های ورزشی به عنوان اقدام زیربنایی در سطح استان، افزود: حمایت ها و تمرکز گرایی اقتصادی جهت پویایی اقتصاد ورزش از این طریق مسیر درست خود را طی می کند و ثمرات و نتایج ماندگاری از خود بجای می گذارد.
محمدی با اشاره به مسایل و مشکلات مطرح شده توسط مربیان ورزشی از جمله تهیه ی مسکن و پایین بودن سرانه ی ورزش شهر الوند، بیان کرد: در حوزه ی مسکن با ثبت شرکت تعاونی مسکن مربیان و ورزشکاران و انجام اقدامات قانونی حمایت های لازم معمول می گردد. در خصوص فضاهای ورزشی متأسفانه از تمام ظرفیت های خود استفاده نمی کنیم چه بسا استفاده ی بهینه از فضاهای موجود بتواند سرانه ورزشی شهر الوند را افزایش دهد که این امر نیاز به تعامل ادارات و ارگانهایی دارد که می توانند در این زمینه همکاریهای خوبی داشته باشند.
وی در پایان اظهار داشت: طرح مسایل جزیی باعث نشود که خدمات شهرداری در سطح کلان نادیده گرفته شود چرا که شهرداری الوند در حوزه ی ورزش و حمایت از ورزشکاران در حوزه ی سخت افزاری نظیر ساخت سالن های ورزشی و تجهیزات حرفه ای برای رشته های مختلف ورزشی، گامهای موثری برداشته است.
لطفی شهردار الوند نیز در این جلسه با حمایت از اشخاص حقوقی و حقیقی جهت احداث فضاهای ورزشی عنوان کرد: شهرداری الوند با دارا بودن 5 سالن ورزشی و 15 هکتار فضاهای ورزشی سعی کرده است خدمات شایسته ای در بخش ورزش شهرستان ارایه نماید.
وی در ادامه افزود: ارایه ی این خدمات در ازای دریافت مبلغ ناچیزی از شهریه ها، نه تنها هیچ سودی برای شهرداری به همراه ندارد بلکه شهرداری را مجاب نموده است تا سالیانه مبلغ یک میلیارد و یکصد میلیون تومان در این بخش هزینه کند.
شهردار الوند با تقدیر از نگاه کارشناسانه ی اعضای شورا در امر ورزش، گفت: درصددیم تا مصوبه ی واگذاری ورزشگاه یادگار امام(ره) به بخش خصوصی را از شورای اسلامی شهر اخذ کنیم.
وی ضمن استقبال از انتقادات ذکر شده توسط مربیان و ورزشکاران حاضر در جلسه، خاطر نشان کرد: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته دیگر شاهد وجود نقاط ضعفی که توسط حاضران بیان شد، نباشیم.
لطفی در پایان ضمن درخواست حمایت و پشتیبانی نمایندگان مجلس از تأسیس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری الوند اظهار امیدواری کرد: با تأسیس این سازمان زمینه های حمایت و ورود به ورزش حرفه ای توسط شهرداری فراهم می گردد و شاهد رشد و شکوفایی ورزش و سلامت شهروندان خواهیم بود.
رفائی نژاد نیز در این جلسه ضمن ارایه ی گزارشی از مشکلات بودجه ای شهرداری و انتقاد از نحوه ی تخصیص ارزش افزوده برای شهر الوند با توجه به جمعیت بالا و تحمل آسیب های زیست محیطی ناشی از فعالیت کارخانجات صنعتی، اظهار داشت: متأسفانه مسایل و مشکلات اقتصادی در سطح کلان در بودجه ی شهرداری ها نیز منعکس شده است و اختصاص ناعادلانه ی ارزش افزوده نیز این امر را تشدید کرده است.
وی ضمن اشاره به واگذاری زمین دو قطعه زمین از سوی شهرداری در سنوات گذشته به اداره ورزش جهت احداث سالن های ورزشی، عنوان کرد: این دو سالن احداثی نیز توسط اداره ورزش و جوانان به بخش خصوصی واگذار شده است و استفاده ی حداکثری از این امکانات را با مشکل مواجه کرده است و عملاً تمام بار زحمت در ارایه ی خدمات ورزشی بر دوش شهرداری الوند افتاده است.
رفائی نژاد با اشاره به مشکلات مالی مربیان، تصریح کرد: حمایت های مالی لازم در این خصوص توسط شورای اسلامی شهر با تصویب شهریه ها به میزان معقول در نظر گرفته می شود که البته شورا در این خصوص پذیرای پیشنهادات مطرح شده از سوی مربیان خواهد بود.
وی در پایان پیشنهاد کرد: با وحدت و همدلی بین سه اداره ی ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و شهرداری الوند می توان شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر ورزش در سطح شهرستان البرز باشیم.
در این جلسه پنج نفر از مربیان و قهرمانان ورزشی به نمایندگی از جامعه ی ورزش شهر الوند ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های شهرداری در حوزه ی ساخت اماکن و تجهیز سالن های ورزشی، به بیان مسایل و مشکلات ورزش شهر از قبیل عدم حمایت مالی و اسپانسر، مشکل مسکن ورزشکاران و مربیان، پایین بودن سرانه ی ورزش شهر، مشکلات استخدامی، اطلاع رسانی نامطلوب در حوزه ی قهرمانی، مشکلات بیمه مربیان، ایاب و ذهاب و مسایلی از این دست پرداختند.