نشست صمیمی فرماندار، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر با شهروندان توسط حاشیه سازان از صمیمیت افتاد

نشست صمیمی فرماندار شهرستان البرز، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر با شهروندان به یک میتینگ انتخاباتی عده ای از اعضای شورا تبدیل شد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی شهرداری الوند؛ بنا به رویه و سنت حسنه ی ارایه ی گزارش عملکرد شهرداری و پاسخگویی به سوالات و مشکلات شهروندان که از زمان سکانداری شهرداری الوند توسط مهندس لطفی به صورت مداوم صورت می گرفت، این بار نیز شهردار به اتفاق مهندس عسگری فرماندار و اعضای شورای اسلامی شهر در دوم مردادماه بعد از نماز مغرب و عشاء با حضور در مسجد امام خمینی(ره) خواستند تا خود را از لحاظ عملکرد به بوته ی نقد و انتقاد شهروندان بیازمایند ولی گویا مدیریت عوامل حاشیه ساز، برنامه را به نحو دیگری تنظیم کرده بود تا با هوچیگری و هیاهو عملکرد شهردار و قاطبه ی اعضای شورای اسلامی شهر الوند را به زیر سوال ببرند. جلسه ای که قرار بود به مسائل و مشکلات شهروندان اختصاص یابد و فاصله ی بین مسوولان و شهروندان را به حداقل کاهش دهد خود موجبات فرصت طلبی عده ای تبلیغاتچی و شکاف بین شهروندان و مسوولان را ایجاد کرد.
در این جلسه ابتدا فرماندار با قدردانی از همشهریان گرامی بویژه ساکنین محترم الوند قدیم، اظهار داشت: در نگاه دولت تدبیر و امید اولویت ها مورد بررسی و کارشناسی قرار می گیرد تا بتواند از این طریق رضایتمندی مردم را فراهم آورد.
وی با تأکید بر اجرای مستقیم پروژه ها، دست به دست چرخیدن آنها را باعث افزایش هزینه ها و کاهش کیفیت عنوان کرد و افزود: نمونه ی این پروژه ها، پروژه هایی است که در سطح استان اجرا می شود که بعضاً شاهد دیر اجرا شدن یا جریمه شدن آنها هستیم ولی تخصیص مستقیم اعتبارات موجبات افزایش سرعت و دقت هرچه بیشتر را فراهم می نماید.
عسگری تصریح کرد: الحمدلله حرکات خوبی از بدو ورود شهردار الوند در شهر شروع شده است که نمونه اش بلوار خلیج فارس است که در شرایط سخت آب و هوایی به اجرا درآمد.
وی تأکید کرد: از مجموعه امکاناتی که در اختیار داریم باید ثروت ایجاد کنیم و از محل این ثروت پروژه ها را به اجرا درآوریم. این ثروت می بایست از محل های مختلف نظیر پروانه کسب، فروش اراضی، پروانه های تجاری، ارزش افزوده به سمت منابع پایدار درآمدی تغییر یابد تا از آن طریق بتوان پروژه های عمرانی را اجرا و دغدغه ای در این خصوص نداشت.
وی در پایان سخنان خود، مطالعات بافت شهر بویژه بافت های فرسوده را از جمله ضروریات مطالعات شهری عنوان کرد و تشکیل کارگروه بازآفرینی بافت های فرسوده شهری را راستای مطالعات کارشناسی در این حوزه دانست.
حالا نوبت لطفی شهردار الوند بود که به ارائه گزارش در خصوص عملکرد خود در طول دوران مدیریت شهرداری بپردازد. وی در ابتدا با اشاره به حوادث ناگوار در بلوار خلیج فارس، تعریض این بلوار را از جمله اقدامات مهم شهرداری در راستای حفظ و صیانت از جان شهروندان عنوان کرد و افزود: شهرداری در هر اقدامی اولویت ها و نیازهای شهروندان را مد نظر قرار می دهد تا از این طریق بتواند پشتیبانی شهروندان را که به عنوان سهامداران شهر هستند را به همراه داشته باشد.
وی گزارش های غلط و غیرقابل قبول را چرخهای مخرب دانست و اظهار داشت: ارایه ی این گزارش ها چیزی جز عوامفریبی و سیاه نمایی خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود و هرکس که بخواهد در مقابل نظام بایستد خائن است.
وی با تأکید بر تکمیل پروژه های نیمه کاره که باعث زحمت شهروندان می شود، گفت: بزگترین سرمایه های شهر شهروندان آن هستند که می بایست بیش از هر چیز آرامش و آسایش آنها را تأمین کرد.
لطفی در ادامه با اشاره به بازآفرینی بافتهای فرسوده اطراف میدان لاله تصریح کرد: بعد از 45 سال میدان لاله را به عنوان یک طرح ملی پیشنهاد کردیم که کاربریهای مختلف گردشگری، تجاری، فرهنگی، ورزشی و … را در آن دیده ایم.
وی در پایان سخنان خود به احداث بازارچه اسلامی با مساحتی بالغ بر 5 هکتار و اعتباری بالغ بر 150 میلیارد ریال اشاره و احداث آن را نمونه ی دیگری از بازآفرینی طرحهای شهری دانست.
بعد از سخنان شهردار الوند حالا نوبت آن عده از اعضای شورا بود که به جای پاسخگویی به عملکرد خود در مقابل شهروندان، خود داعیه دار میدان شده و فرماندار و شهردار را به چالشی نه برابر خواسته و مطالبات واقعی شهروندان که برابر منافع عده ای خاص سوق دهند و آنرا به عنوان مطالبات واقعی شهروندان عنوان کنند.
چالشهایی که عملکرد شهر و شهرستان را آماج حملات خود قرار داده بود. نقطه ی شروع چالش اجرای کمربندی شمالی بود که بنا به گفته مخالفین ده ها هکتار از اراضی کشاورزی را نابود می کرد تا مبادا با احداث آن جان هایی از قِبَل آن در صحت و سلامت به مقصد برسند، جانهایی که هر کدام نماد جهانی است که در کلام الهی و ائمه اطهار بارها به آن اشاره شده است.
و چه بجا و شایسته فرماندار شهرستان البرز در پاسخ به مخالفان طرح کمربندی شمالی گفت: کجا بودند مخالفان تخریب زمینهای زراعی، آن زمان که مسکن مهر در زمینهای زراعی اجرا می شد و خود در سمت نمایندگی مردم فعال بودند و هیچگونه سعی ای نکردند که این مسکن ها در بافت فرسوده ساخته شود.
نکته جالب در این نشست این بود که در هنگامی که یکی از اعضای شورای اسلامی شهر که به عنوان مخالف سرسخت اجرای طرح کمربندی شمالی سخنرانی می کرد عده ای به طور برنامه ریزی شده بعد از هر جمله به تشویق و کف زدن می پرداختند که هر انسانی را به یاد میتینگ های انتخاباتی می انداخت.
تغییر بدون کارشناسی مسیر کمربندی بر مبنای منافع خاص از جمله دیگر چالشهای پیش روی آن بود که موج سواران این جلسه سعی در برآوردن منافع خود داشتند.
و بالاخره این جلسه با حاشیه های فراوان آن به اتمام رسید و در نهایت این شهروندان هستند که قضاوت می کنند که خادمان و خائنان به آنها چه کسانی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *الزامی