شهردار الوند به نمایندگی از شهرداران استان قزوین در حضور وزیر کشور: امروز بزرگترین چالش پیش روی شهرداری ها عدم درآمدهای پایدار شهری است

در پی افتتاح تعدادی از پروژه های عمرانی شهرداری قزوین، وزیر کشور در همایش شهرداران، دهیاران و شوراهای اسلامی استان قزوین حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی شهرداری الوند؛ در این همایش که فضلی وزیر کشور، زر آبادی نماینده شهرستان قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، همتی استاندار قزوین، معاونین و مدیران کل استانداری قزوین، شهرداران، دهیاران، اعضای شورای اسلامی شهرها و روستاهای استان قزوین حضور داشتند، لطفی شهردار الوند با تأکید بر توسعه ی درآمدهای پایدار در شهرداریها اظهار داشت: در شرایطی که نظام اقتصادی با محدودیت های منابع، نیروی کار، سرمایه های تولیدی و سرمایه های طبیعی مواجه است، شهرداریها باید به دنبال منابع پایدار باشند و در صورت از بین رفتن محل درآمدی، جایگزین مناسب برای وصول پیوسته درآمد داشته باشند.
وی ضمن انتقاد از برخی موازی کاریها در سطح ادارات، شکل گیری مدیریت واحد شهری را راهکاری مناسب برای این امر برشمرد.
لطفی در ادامه از لزوم حمایت وزارت کشور در محاکم قضایی و حقوقی، برگزاری دوره های آموزشی و تجدید نظر در آیین نامه حقوق و مزایای شهرداران سخن گفت و افزود: در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در نامگذاری سال 95، اقدامات مؤثر و مفیدی در راستای اقتصاد مقاومتی در سطح استان صورت گرفته است که جا دارد از زحمات مهندس همتی استاندار محترم و مهندس حبیبی معاون عمرانی استانداری قزوین تقدیر و تشکر نماییم.
وی ضمن تأکید بر موضوع تخلفات اداری و ضرورت اصلاح قانون شوراها، تصریح کرد: با وجود گذشت چهار دوره از فعالیت شوراهای اسلامی شهر، بعضاً مصوبات رنگ منطقی و قانونی ندارد و یا در بررسی مغایرتها کار کارشناسی صورت نمی گیرد.
شهردار الوند عدم توازن در بودجه را از مهمترین مشکلات شهرداری ها عنوان کرد و افزود: در برخی شهرهای کشور سرانه بودجه مدیریت شهری 30 میلیون ریال و در برخی دیگر 20 میلیون ریال است که این عدم توازن باعث شده تا زمینه حاشیه نشینی به ویژه در شهرهای بزرگ روز به روز پر رنگ تر شود که این خود معضلات و آسیب های اجتماعی زیادی در پی دارد.
وی ضمن انتقاد از جذب بی رویه نیروی انسانی ناکارآمد و برگزاری آزمون استخدامی در شهرداریها گفت: جذب نیروهای ناکارآمد سد راه ارائه خدمات مطلوب به شهروندان است و عملکرد شهرداری ها را تحت تأثیر قرار می دهد.
نماینده شهرداران استان در پایان گفت: یکی از شاخص های توسعه پایدار شهری جذب سرمایه گذاری در شهرهاست چرا که سرمایه گذاری از پایه های مهم اصل رقابتی بودن و از اصول استراتژی توسعه شهری می باشد و در حال حاضر سرعت بخشیدن به رشد و توسعه جوامع بر کسی پوشیده نیست. لذا مشکلی که در این بخش وجود دارد بروز نبودن دستورالعمل تدوین هیأت عالی سرمایه گذاری در شهرداریها است که امیدوارم این مشکل نیز مرتفع گردد.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *الزامی