سعید آگشته شهردار الوند که در جمع صمیمی شهرداران ادوار گذشته شهر الوند سخن می گفت با اظهار جمله ی فوق افزود امروز نیاز به تهیه و چاپ کتاب بانک اطلاعاتی شهر الوند و استفاده از تجربیات شهرداران ادوار گذشته شهر و انتقال تجربیات و اندوخته های آنان به نسلهای آینده ضروری است و ما میراث دار زحمات شهرداران گذشته شهر الوند هستیم و از زحمات آنها تشکر و قدردانی می کنیم.
به گزارش روابط عمومی شهرداری الوند ، با ابتکار عمل آگشته شهردار الوند جمعی از شهرداران ادوار گذشته شهر الوند در شهر محل خدمت خود حضور پیدا کرده و از نزدیک در جریان پیشرفت و توسعه شهر الوند قرار گرفتند.
نحوی ، شهلی ، ملیحی و قنبری چهار شهرداری بودند که از بین 9 شهردار گذشته شهر الوند در این شهر حضور پیدا کرده و در یک نشست صمیمی صحبتهای جالبی کردند.
علی نحوی اولین شهردار الوند که از سال 1360 تا 1362 خدمت کرده گفت : احداث ساختمان شهرداری ، عقب نشینی املاک در طرح ، کوچه بندی ، خرید ماشین آلات ، آمبولانس ، خودروهای اطفای حریق و ساخت درمانگاه را با درآمدهای پایین در آن سالها یک کار اساسی بوده و با اختلافاتی که در مورد نحوه ی اخذ عوارض از شرکتهای تولیدی با شرکت شهرصنعتی البرز وجود داشت کارکردن بسیار سخت اما شیرین بود.
علی نحوی ضمن ابراز خرسندی و تشکر از شهردار الوند به لحاظ تشکیل این جلسه گفت با آنچه الان در مورد شهر می بینیم شاهد تحولات اساسی و توسعه و پیشرفت شهر الوند می باشیم و این نشان دهنده تخصص آقای مهندس آگشته در شهرسازی است.
علیرضا شهلی دومین شهردار الوند از سال 1362 تا 1366 با ابراز خرسندی از حضور مجدد در شهر الوند گفت : بعد از گذشت 30 سال یاد و خاطره برای بنده زنده شد که به وصف در نمی آید و تنها موردی که الان پشیمانم که انجام ندادم گفت : چرا میدانها و خیابانهای شهر را بزرگ طراحی نکردیم ، اکنون با مشکلات عقب نشینی و حتی ترافیک شهری روبرو باشیم وی گفت ما می توانستیم نظرمان را به مشاور تحمیل کنیم تا خیابانهای پهن و در خور شهر الوند داشته باشیم . وی با ابراز این نکته که هنگامی بنده وارد شهر الوند شدم خیابان امام خمینی (ره) تنها خیابان این شهر بود گفت : وقتی در آن زمان این خیابان را با تمام کمبودهای موجود آسفالت کردیم . موجبات خوشحالی مردم را فراهم کردیم و بدلیل کمبود امکانات موجود اغلب کوچه را بتن ریزی کردیم.
شهلی افزود ، بنده در فکر ایجاد کانال زیرزمینی تأسیسات شهری بودم ولی درآن زمان با مخالفت مدیران وقت این کار عملی نشد.
شهردار سالهای دور الوند در پایان گفت : تلخ ترین خاطره بنده در حضور در شهر الوند حادثه فرو رفتن حمام و کشته شدن تعدادی از همشهریان در اثر غرق شدن در این حمام بود و من از مردم قدرشناس الوند تشکر و قدردانی می کنم.
محمدرضا ملیحی پنجمین شهردار الوند از سال 1370 تا 1371 نیز در گفتگویی گفت : انصافاً کارهای قابل تحسین و در خورد شهروندان الوندی در سالهای اخیر انجام شده است و بنده از ابتکار عمل شما به خاطر دعوت از شهرداران ادوار گذشته شهر تشکر و قدردانی می کنم.
وی افزود : بنده در بازدیدی که از شهر الوند داشتیم به نکات ریزی در شهرسازی در الوند پی بردم که نشان از خلاقیت آقای مهندس آگشته دارد و مسلماً اینگونه کارها ماندگار خواهد بود.
نایب علی قنبری الموتی ششمین شهردار شهر الوند نیز در گفتگویی مفصل : با تبریک ایام خجسته تولد حضرت فاطمه (س) گفت : از اینکه فرصت حضور مجدد را به شهر الوند فراهم کردید تشکر می کنم و از اینکه توفیق زیارت با شهروندان را حاصل کردید ممنونم.
وی گفت : ما مدیران مانند دوندگان دوهای استقامت هستیم که جایمان را به نفر بعدی می دهیم و این مسابقه همچنان ادامه دارد و خدمت به مردم سرلوحه کار همه ی شهرداران الوند بوده است و هیچ کاری مثل کار شهرداران و پرسنل شهرداری عاقبت به خیری ندارد.
قنبری افزود : اصرار به احداث بیمارستان الوند توسط آقای رحیمیان در شهر الوند احداث دانشگاه کار و مدارس ، کتابخانه ، ساختمان بسیج ، ورزشگاه یادگار امام از جمله کارهایی بود که خداوند توفیق داد تا آنها را در این شهر بسازیم.
وی با اشاره به اینکه شهر الوند از آن دوره جوانترین شهر کشور بود افزود : اخذ عوارض یک درصد کارخانجات با درایت خاصی انجام شد و باعث شد منشا خدمات موثری برای شهروندان الوند باشیم.
مهندس قدمی نایب رئیس شورای اسلامی شهر الوند نیز در سخنانی ؛ ضمن تشکر و فدردانی از شهرداران ادوار گذشته شهر الوند و پرسنل شهرداری در ساخت شهر و خدمت به شهروندان ، فرق شهرداران شورایی و شهرداران استانداری را از شهرداران پرسید که هر یک از شهرداران به این سئوال پاسخ دادند .
علی قنبری در پاسخ به این سئوال گفت : کسی نمی تواند بگوید که مدیریت شورایی بداست چون شوراها جایگاه تصمیم سازی و تصمیم گیری است در گذشته مدیریتها قائم به فرد بود و تصمیمها توسط یک نفر گرفته می شد. ولی با حضور شوراها آنها می توانند شهرداری را انتخاب کنند که برای شهر مفید باشد و تخصص لازم را برای اداره شهر دارا باشد.
سعید آگشته شهردار الوند در جمع بندی نقطه نظرات جلسه گفت : کتاب بانک اطلاعات شهر الوند در آینده ای نزدیک تهیه و چاپ خواهد شد تا به عنوان راهنما و الگوی مدیریتی برای نسلهای بعدی قرار گیرد وی افزود بحث توسعه شهر و طرح جامع شهر در حال تدوین است و در این طرح یا پارک بزرگ 20 هکتاری و همچنین باغ شهر و ویلاهای مسکونی دیده شده و امیدوارم با تصویب و ابلاغ این طرح شاهد توسعه ی روز افزون شهر الوند باشیم.
آگشته با غیرقابل اجرا دانستن قانون فعلی شهرداری به دلیل قدیمی بودن آن افزود: امیدوارم نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی که وظیفه ی ذاتی آنان قانون گذاری و تدوین قانون است نسبت به بازخوانی قانون شهرداری و به روز کردن آن اقدام کنند.
وی افزود : امروز اداره شهرها با قانون 100 سال پیش امکان پذیر نمی باشد و من امیدوارم که این قانون هرچه سریعتر بازخوانی شود.
آگشته با اشاره به اجرای قانون هدف مندی یارانه ها گفت : تعهد دولت در بازپرداخت بخشی از درآمدهای حاصل از اجرای این قانون به بخش تولید 30% بوده است گفت امیدوارم دولت توجه خاصی را در پرداخت این مبلغ به بخش تولید داشته باشد و ما شاهد رشد و شکوفایی شرکتهای تولیدی باشیم.
وی در پایان پیشنهاد تشکیل دبیرخانه رشد و توسعه شهر الوند را ارایه کرد و گفت : با تشکیل این دبیرخانه از تجربیات تمام مدیران شهری از ادوار گذشته تاکنون استفاده می شود.
گفتنی است در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از حضور شهرداران ادوار گذشته شهر الوند تشکر و قدردانی شد.