شهردار الوند در جلسه کارگروه سیلابهای شهری مدیریت بحران شهر الوند: هدایت آبهای سطحی شهر الوند باید جزو پروژه های اولویت دار قرار گیرد

به گزارش روابط عمومی شهرداری الوند؛ در این جلسه که در روز چهارشنبه 26 مهرماه با حضور جوادی شهردار الوند، صراف رییس اداره آب و فاضلاب شهرستان البرز، مهدیون رییس اداره آب منطقه ای شهرستان البرز، همت زاده رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان البرز و نمایندگانی از فرمانداری شهرستان البرز، هلال احمر شهرستان البرز، شرکت شهرصنعتی البرز و مدیران واحدهای شهرداری برگزار شد، جوادی شهردار الوند ضمن اشاره به اینکه طبیعت و حوادث طبیعی جزو لاینفک زندگی هر انسان می باشد، بر برنامه ریزی و پیشگیری از بروز حوادث طبیعی تأکید کرد و اظهار داشت: چنانچه حادثه یا بحرانی ناشی از طبیعت در شهر روی دهد نشانه عدم مطالعه، آموزش و برنامه ریزی درست در این خصوص است.

وی افزود: آموزش جهت جلوگیری از حوادث طبیعی مولفه مهمی است که باید به آن توجه کرد. البته گفتنی است اقدامات خوبی در این حوزه صورت گرفته است و شهروندان نیز نسبت به گذشته از آگاهی بیشتری برخوردارند و می بایست تا آگاهی کامل این پروسه ادامه یابد.

شهردار الوند تداوم این کار گروه ها را در ادامه آموزش شهروندان مفید ارزیابی کرد و افزود: قطعاً تشکیل این جلسات قبل از بروز حادثه اثرات مثبتی دارد که یکی از مهمترین آنها آمادگی لازم و احصاء مسئولیت های هر بخش در موقع حادثه و بحران است.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر همکاری بین سازمانها و ارگانهای مختلف در پیشگیری از حوادث طبیعی و اولویت بندی در اجرای پروژه های مورد نیاز شهروندان، تصریح کرد: متأسفانه در پروژه های تعریف شده در سال جاری، پروژه هدایت آبهای سطحی در اولویت های نخست قرار ندارد و بعضاً در برخی موارد همکاری خوبی بین ادارات و سازمانها در اجرای پروژه ها دیده نمی شود که سعی ما براینست که این تعامل و همکاری با تشکیل این کارگروه ها ایجاد و تداوم یابد.

یوسفی معاونت خدمات شهر شهرداری الوند و دبیر و جانشین کار گروه سیلابهای شهر الوند نیز در سخنانی با اهمیت شمردن کلیه بلایای طبیعی، سیل و سیلاب را از مهمترین و جدی ترین بلایای طبیعی ذکر کرد و افزود: اگر برنامه ریزی صحیح و اصولی انجام شود سیل نه یک تهدید بلکه یک فرصت است.

وی هدف از تشکیل این کارگروه را پیگیری و برنامه ریزی جهت کاستن و به حداقل رساندن اثرات سوء چنین حوادث طبیعی عنوان کرد و افزود: چنانچه در شرایط بحرانی همه ادارات به کمک یکدیگر نیایند و اتحاد نداشته باشند، شاهد حوادث ناگوار زیادی خواهیم بود لذا ضرورت ایجاب می کند نسبت به آماده سازی طرح جامع و مطالعات در خصوص جمع آوری روان آبها و آبهای سطحی در شهر برای مدیریت مواقع بحرانی اقدام نماییم.

دبیر کارگروه سیلابهای شهر الوند با اشاره به رودخانه یالیان به عنوان یکی از دغدغه های مدیریت شهری الوند گفت: به علت عدم لایروبی در بالادست و پایین دست این رودخانه فصلی، در مواقع بروز سیل با مشکلات جدی در شهر الوند مواجه هستیم.

در ادامه این جلسه مدیران و نمایندگان ادارات و سازمانهای مختلف شهرستان البرز به ارایه نظر در خصوص مسائل و مشکلات ناشی از سیلاب های شهر الوند نظیر مشکلات ناشی از ورودی و خروجی رودخانه یالیان، هدایت فاضلاب شهری، تخلیه نخاله و انسداد در مسیر رودخانه یالیان، تخلیه فاضلاب شهری در راه آبهای سطح شهر، عدم پاکسازی منگولهای فاضلاب و… و همچنین بیان راهکارهایی نظیر فرهنگسازی جهت دفع اصولی فاضلاب شهری و طرح موضوع در شورای فرهنگ عمومی،  اصلاح راه آب های سطح شهر، لایروبی رودخانه یالیان، استعلام از امور آب در خصوص اجرای پروژه های شهرداری، نظارت بر عدم ساخت و ساز غیرقانونی در حریم رودخانه یالیان، فعالسازی کارگروه اطلاع رسانی و آگاه سازی و … پرداختند.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *الزامی