شهردار الوند در کارگاه آموزشی سازمان تأمین اجتماعی و دیوان محاسبات کشور: شهر الوند به عنوان دومین شهر پرجمعیت و دارای بیشترین جمعیت سیال در استان بیشترین ضرر را از تخصیص ارزش افزوده متحمل شده است

کارگاه آموزش سازمان تأمین اجتماعی و دیوان محاسبات کشور در شهرداری الوند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری الوند؛ در این کارگاه آموزشی یکروزه که 20 آذرماه در سالن شهید باکری شهرداری الوند با حضور گروسی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین، نصیری مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی استان قزوین، صادقپور مدیرکل دیوان محاسبات استان قزوین، نصیری معاونت فرمانداری شهرستان البرز، شهرداران استان قزوین، رؤسای شوراهای اسلامی شهرهای استان قزوین و کارشناسان استانداری و فرمانداری استان قزوین برگزار شد، به موضوعات مختلف در حوزه تأمین اجتماعی و دیوان محاسبات پرداخته شد.

در ابتدای جلسه ذاکری رئیس شورای اسلامی شهر الوند با اشاره به سالروز صدور فرمان تاریخی امام راحل در خصوص تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، آنرا نقطه عطفی جهت نهادینه سازی فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: از این تاریخ بود که بازنگری اساسی در رویکرد فرهنگی دانشگاهها آغاز شد و به این واسطه ما این روز را گرامی می داریم.

وی اظهار امیدواری کرد: دانشگاهها که منشأ تولید علم و پیشرو حرکت در تمام زمینه ها و حوزه های کشور هستند در مسیر انقلاب و آرمانهای آن فرهنگ سازی و هدایت گردند.

گروسی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین نیز با اشاره به اهمیت بررسی مباحث تأمین اجتماعی و دیوان محاسبات کشور، هدف از برگزاری این کارگاه را رفع ابهامات در این دو حوزه دانست و اظهار داشت: آشنایی و تعامل هر چه بیشتر شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهرها با این دو حوزه، کمک بسزایی در رفع ابهامات و پاسخگویی مناسب در مواجهه با مراجع قضایی خواهد داشت.

وی افزود: عدم آشنایی مدیران شهری با مباحث مالی در آینده مشکلاتی را برای آنها به وجود می آورد و لذا می بایست در حوزه های مختلف بویژه حوزه های مالی دقت بیشتری به عمل آید.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین با تأکید بر فرمایش رهبر انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی، توصیه کرد: تنظیم بودجه در شهرداریها بر پایه درآمدهای پایدار و منابع واقعی صورت گیرد.

نصیری مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی استان قزوین نیز در این جلسه با بیان اینکه سازمان یکی از محکمترین قانونها را دارا می باشد و دارای چارچوب مشخص است، گفت: سازمان تأمین اجتماعی، سازمان مشاع بین نسلی است که صرفاً به نسل حاضر تعلق ندارد و به آیندگان نیز تعلق دارد.

وی شهرداریها را از شرکای عمده سازمان تأمین اجتماعی دانست و افزود: از آنجاییکه در حال حاضر 62 درصد از جامعه استان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی قرار دارند لذا بنا به تأکید مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی همواره وظیفه داریم با کارفرماها تعامل داشته باشیم و مشکلات آنها را رفع نماییم.

صادقپور مدیرکل دیوان محاسبات استان قزوین نیز با اشاره به خاستگاه قانونی دیوان محاسبات و اشاره به اصول قانون اساسی در این زمینه، دیوان محاسبات کشور را مترقی ترین دیوان محاسبات در کل دنیا عنوان کرد و افزود: از ویژگی های بارز آن علاوه بر بحث حرفه ای حسابرسی، دارا بودن دادسرا و رسیدگیهای قضایی است.

وی اضافه کرد:  نظارت مستمر دیوان محاسبات به امور مالی به منظور صیانت از بیت المال صورت می گیرد و در این راستا شهرداریها می بایست در خصوص مباحث مالی خود چه در خصوص منابع داخلی و چه منابع دولتی، پاسخگو باشند.

صادقپور با تأکید بر نحوه تنظیم بودجه و توجه به منابع موجود و آتی شهرداریها، گفت: عدول از تنظیم درست بودجه بدون در نظر گرفتن معیار واقع بینانه، امکان نظارت صحیح را از بین می برد لذا تهیه بودجه درست ومنطقی از هزینه های غیر ضرور در حوزه اجرا و نظارت می کاهد.

در این جلسه جوادی شهردار الوند ضمن بیان سؤالات خود در حوزه تأمین اجتماعی، اظهار داشت: شهر الوند به عنوان دومین شهر پرجمعیت و دارای بیشترین جمعیت سیال در استان بیشترین ضرر را از تخصیص ارزش افزوده متحمل شده است، لذا مسئولین امر باید توجه ویژه ای به شهر و شهروندان الوند داشته باشند.

در ادامه جلسه نمایندگانی از شهرداران و رؤسای شوراهای اسلامی شهرها سؤالات خود را در حوزه های مرتبط با تأمین اجتماعی و دیوان محاسبات کشور مطرح و مدیران کل سازمان تأمین اجتماعی و دیوان محاسبات استان به آنها پاسخ دادند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *الزامی