سعید آگشته شهردار الوند :هدف از نامگذاری این روز به عنوان روز ملی ایمنی و آتش نشانی تبدیل ایمنی در کشور به یک فرهنگ است.

سطح پیشرفت ایمنی رابطه تنگاتنگی با توسعه دارد و در کشورهای پیشرفته یکی از اهداف مهم دولت ها حداکثر کردن سطح پوشش ایمنی برای دست یابی به حداکثر توسعه است .

سعید آگشته شهردار الوند که در مراسم بزرگداشت هفتم مهر و تقدیر از آتش نشانان شهر الوند سخن می گفت با ابراز جمله ی فوق افزود : هفتم مهرماه به نام روز آتش نشانی و ایمنی در واقع بهانه ای است تا به گرامیداشت انسانهایی بپردازیم که از جان و آسایش خود در راه حفظ جان و آسایش ما می گذرند تا ما بتوانیم در امنیت زندگی کنیم .

وی ایمنی را مصونیت در برابر آسیب های ناشی از حوادث ، اعم از طبیعی و غیرطبیعی ذکر کرد و گفت : از آن جا که نمی توان به ایمنی به صورت صد در صد دست یافت ، کارشناسان معمولاً از اصطلاحاتی نظیر ارتقاء و ایمنی و سطح پیشرفت ایمنی استفاده می کنند .

شهردار الوند با اشاره به تاسیس اولین ایستگاه آتش نشانی در یکصد و شصت سال پیش افزود ، اولین ایستگاه آتش نشانی در سال 1221 شمسی آغاز به کار کرده و نزدیک به هشتاد سال از تاسیس آتش نشانی پایتخت می گذرد و پس از انقلاب اسلامی ، با انحلال سازمان دفاع غیرنظامی ،فلسفه وجودی آتش نشانی های کشور در قانون شهرداری تعریف شد و از همین رو سازمان های آتش نشانی زیرمجموعه شهرداریها قلمداد می شوند .

آگشته با اشاره به اینکه کشور ما یک کشور حادثه خیز است و از چهل حادثه ی شناخته شده 30 مورد آن در ایران امکان وقوع دارد، افزود : توجه به بحث ایمنی و تهیه و تدوین ضوابط و مقررات ایمنی امری ضروری است و به همین سبب سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی با اهدافی چون مهار و اطفای حریق و حفاظت از افراد و ثروت های عمومی و خصوصی در مقابل آتش سوزی و عوارض و سوانح ناشی از آن ، ارایه آموزش های لازم در امور آتش نشانی و خدمات ایمنی در سطوح مختلف ، ایجاد و توسعه ایستگاهای مورد نیاز و بهره برداری از آنها ، انجام ترتیبات لازم جهت مقابله و کاهش آثار سوء ناشی از حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی و نظارت و کنترل بر تحقق شرایط ایمنی و استانداردهای تجهیزاتی ساختمانی در مقابل سوانح گوناگون فعالیت می کند .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *الزامی